Even voorstellen

Welkom op de website van Trimsalon Onyx

Over Mij

Hallo, mijn naam is Ingrid Kruize en ik ben een gepassioneerde hondentrimster met een diepe liefde voor honden en hun welzijn. Sinds mijn officiële certificering als hondentrimster op 27 mei 2017, ben ik trots eigenaar van Trimsalon Onyx, waar ik me toeleg op het verzorgen en verfraaien van vachten. Mijn toewijding aan het vak gaat echter verder dan alleen het trimmen van vachten.

Opleiding en Kennis

Naast mijn trimdiploma heb ik de KK1-cursus (Kynologische Kennis) gevolgd, waar ik een diepgaand begrip van honden en hun gedrag heb opgedaan. Door regelmatig deel te nemen aan workshops blijf ik up-to-date met de nieuwste trends en technieken in het trimmersvak, wat me in staat stelt om de best mogelijke zorg aan je geliefde viervoeter te bieden.

Ervaring en Erkenning

Op 19 november 2021 behaalde ik het diploma van bekwaamheid houder van honden en katten. Deze erkenning stelt me in staat om niet alleen honden te verzorgen, maar ook verantwoord te fokken. Af en toe fok ik nestjes miniature American Shepherds, een passie die me dieper heeft verbonden met deze prachtige dieren.

Passie voor Training en Voeding

Naast mijn trimwerk en fokactiviteiten, ben ik een toegewijde hondenbezitter met 6 miniature American Shepherds en 1 Yorkshire Terriër. Die ik hieronder aan de tekst graag aan je voorstel. Samen hebben we verschillende gehoorzaamheidscursussen doorlopen en zijn we nu actief bezig met behendigheidstraining, waar we plezier en lichaamsbeweging combineren.

Mijn recente certificering als voedingsadviseur voor honden en katten (sinds 31 mei 2023) stelt me in staat om mijn kennis te gebruiken om gezonde voedingsplannen op maat te maken. Via mijn webshop bied ik hoogwaardige, verse voeding aan en kan ik persoonlijke voerchecks uitvoeren om ervoor te zorgen dat je hond de optimale voeding krijgt die hij verdient. Mijn specialisatie ligt in het omgaan met allergieën bij honden, zodat zelfs de meest gevoelige honden de juiste voeding kunnen krijgen.

Meer dan Alleen Werk

Buiten mijn werk in de trimsalon en als voedingsadviseur, ben ik gepassioneerd over fotografie en interieurontwerp. Deze creatieve uitlaatkleppen laten me toe om schoonheid vast te leggen en harmonieuze ruimtes te creëren. Daarnaast ben ik altijd toegewijd geweest aan de rol van mantelzorger voor mijn moeder.

Neem Contact Op

Of je nu op zoek bent naar een professionele vachtbehandeling, voedingsadvies of gewoon een gesprek over honden, ik ben er om te helpen. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken bij Trimsalon Onyx.

 

Mag ik jullie voorstellen aan mijn roedel van 1 Yorkshire Terriër en 6 miniature American Shepherds.