Borstelabonnement

In deze tijd willen baasjes graag kosten besparen, een trimbeurt uitstellen is niet altijd een goed idee.
Veelal raakt de hond in de klit waardoor de trimmer langer over de behandeling doet en u dus meer kosten moet doorberekenen.
Wel kunt u de kosten zo laag mogelijk houden door zelf uw hond tussentijds goed te onderhouden. Een extra wasbeurt met de juiste shampoo of het juist doorkammen van uw hond zodat er geen klitten ontstaan kan extra bijkomende kosten schelen.

Bij Trimsalon Onyx kunt u goed advies krijgen en de benodigde producten bestellen zoals diverse professionele shampoos en borstels. Een andere optie is een borstelabonnement.

Borstelabonnement

Iedere hondenbezitter weet dat zijn hond gekamd of geborsteld moet worden. Niet voor iedereen is het makkelijk om zijn of haar hond goed te borstelen. Sommige honden zijn het niet gewend gemaakt geborsteld te worden waardoor dit een moeilijke klus is voor het baasje. Soms komt het door bijvoorbeeld tijdgebrek, blessure of beperking.

Helaas komt het dus nog steeds vaak voor dat honden in de klit naar de trimsalon komen. Vaak klitten op de beruchte plekken zoals oksels en liezen. Soms zijn honden ook volledig in de klit of zelfs vervilt en dan is er maar één diervriendelijke manier zonder de hond veel pijn te doen, en dat is het kort scheren van de vacht.

Aangezien een goede borstelbeurt erg belangrijk is, heeft Trimsalon Onyx een borstelabonnement. Deze bestaat uit zes beurten en is een jaar geldig. Op deze manier kunt u zelf bepalen of uw hond bijvoorbeeld eenmaal per week komt, eenmaal in de veertien dagen of eens per maand. U betaalt bovendien slechts voor vijf beurten en krijgt de zesde gratis!

Borstelabonnementen zijn exclusief uitgebreid ontklitten, wassen en overige trimbehandelingen. Het is ook een aanrader voor mensen die een hond met halflang tot lang haar hebben en de vacht graag lang willen houden.Het borstelabonnement is bedoeld om de vacht, tussen 2 complete trimbeurten in, in goede conditie te houden.

Hoe werkt het?

  • De hond krijgt voorafgaand aan het abonnement een complete trimbeurt. Honden die teveel klitten hebben worden eventueel eerst geschoren. De vacht moet dan eerst herstellen. Nadat hij geschoren is wordt de vacht bijgehouden en kan de vacht langer blijven. Deze complete trimbeurt valt niet onder het borstelabonnement.
  • Na maximaal 3 tot 4 weken (afhankelijk van de vacht van uw hond) wordt de hond helemaal door geborsteld en gekamd. Ook de voetjes en haar voor de oogjes worden indien nodig weer even netjes gemaakt.
  • Om de 3 tot 4 maanden krijgt de hond een complete trimbeurt. Dit is ook weer afhankelijk van de vacht van de hond.
  • Complete of gedeeltelijke trimbeurten vallen niet onder het borstelabonnement. Mocht de hond toch weer erg in de klit raken dan is de eerstvolgende trimbeurt een complete behandeling.Daarna kunt u het abonnement weer gebruiken.

Prijzen borstelabonnement

Kleine hond € 62,50, Middelgrote hond € 75,00, Grote hond € 87,50.

U kunt ook voor een éénmalige borstelbeurt kiezen, mits de vacht van de hond is onderhouden.

Prijzen éénmalige borstelbeurt

  • Borstelbeurt kleine hond €12,50. Borstelabonnement voor 6 beurten € 62,50 (6e beurt gratis, 1 jaar geldig)
  • Borstelbeurt middelgrote hond €15,00. Borstelabonnement voor 6 beurten € 75,00 (6e beurt gratis, 1 jaar geldig)
  • Borstelbeurt grote hond €17,50. Borstelabonnement voor 6 beurten € 87,50 (6e beurt gratis, 1 jaar geldig)

Bij een borstelabonnement krijgt u de 6e beurt gratis.

Een bijkomend voordeel is, dat de vacht van de hond beter bijgehouden is. Hierdoor is de eerstvolgende complete trimbeurt prettiger voor de hond, de hond is vlugger klaar en daardoor valt de prijs van deze trimbeurt lager uit dan wanneer de hond in de klit wordt binnen gebracht.